UTBYTESSTUDENT.SE

Nu är min intervju publicerad på utbytesstudent.se så gå in och checka!

Har även gått in på afs amerikanska hemsida och försökt hitta mig själv bland studenterna, och det verkar som att jag är placerad i Californien! Aja det är väl bara att vänta o se :)


AVRESELÄGRET

Ni kanske vill höra om avreselägret AFS arrangerade i helgen? Vi var där rätt tidigt på morgonen och redan efter fem sekunder efter att mina föräldrar lämnat mig började man snacka med massa andra utbytesstudenter. Sen fick vi göra massa grejer, de presenterade organisationen, delade in oss i grupper och fick ställa frågor och ta del av information och regler, fick även göra några lekar. Om ni undrar något mer är det bara att fråga. :)

EN OVÄNTAD VÄNTAN

Hej allihopa! Just nu sitter jag på centralstationen i Stockholm själv, för mötet på Amerikanska ambassaden gick snabbare än väntat (trodde jag skulle få vänta i fyra timmar!). Jag tror det gick så fort för jag och mina kompisar var ute i god tid, vi kom en timme innan och vi var först i kön. Vi var där vid sju och färdiga runt halv nio. Dock vågade vi inte boka tåg alltför tidigt så mitt tåg går inte förrän tre..vi får se vad jag hittar på!

MITT FÖRSTA AVSKED

Idag var det skolavslutning vilket även innebär avsked till världens bästa klass med mina fina brudar. Kommer sakna sönder dem, men det här utbytesåret kommer ju både ha sina bra och dåliga sidor. Nu sitter jag i bilen upp till Stockholm eftersom vi ska på AFS avreseläger tidigt imorgon. Är så taggad men nervös också! Uppdaterar mer när jag är tillbaka!

RSS 2.0