SIN CITY

På lördagen begav vi oss till Las Vegas, så himla häftigt ställe!! Går verkligen inte att beskriva men det är verkligen ett måste att åka dit. Jag och Mary kom överens om att vi ska komma tillbaka när jag är 21 och paint the town red haha!

Det första jag ser när jag går av flyget är massa spelautomater överallt! Det kändes verkligen som jag var med i en amerikansk film. Fick nästan nypa mig själv för att inte tro att det var en dröm haha. Alla höga byggnader och lampor. Tog tusentals bilder.

Alla ställen är uppdelade i olika teman, det fanns New York tema, Egypten, Venedig, Cirkus osv. På gatorna var det massor av folk, bland annat tiggare, musikanter och gubbar som delade ut kort om "eskorter".

Vi shoppade, gick på restauranger och kollade oss runt. Solade och badade.  Kunde inte få nog av den staden. Har aldrig sett något liknande.

Men ändå känns det rätt skönt på samma gång att vara hemma igen, träffa kompisarna och bara ta det lite lugnt. Gick x antal miles i högklackat varje dag så mina fötter är rätt döda..


Precis innan vi stack till varldens godaste matbuffee, Mary lockade mitt har och sminkade mig samt lanade ut sina klader till mig(perfekt att vi har samma storlek haha)!


Vart hotell, Excalibur.
 
Fontaines of Bellagio.
 
 
 

UTAH

Vad har hänt sen senast jag skrev?
Jag har varit på Lucias födelsedagskalas och träffat hennes kompisar. Vi åt, pratade, körde lekar osv. Väldigt mysigt!

I torsdags åkte jag iväg med min familj! Sån otrolig resa verkligen..började i södra Utah, där vi besökte Zion national park som var så otroligt häftigt! Skulle kunna gå runt där i evigheter.Vi bodde i ett jattefint hus och vadret var super, runt 25-28 varje dag.


International house of pancakes! 

Zion

 
 

SKIDRESA

Var ju tankt att jag skulle aka skidor imorgon med Dylan, David och Davids familj, men sa blir det inte!
Det har varit sa daligt vader nu den senaste veckan sa Davids parents tror inte att det kommer bli nagon bra skidakning imorgon, vilket ar synd for jag var jattetaggad!
Dock ska de kanske aka en annan gang och fragade min mom om jag mojligen skulle kunna ta ledigt fran skolan nagon dag, hoppaass.

Idag har jag varit pa en potluck hos Lucia. Trodde verkligen mer folk skulle komma men vi var bara 5 studenter och vara familjer! Jag hade min presentation om Sverige, Lucia om Spanien, Lisa om Island och vi at och snackade o sa.

Imorgon ska jag pa Lucias fodelsedagsfest som hennes kompisar anordnat till henne, ska bli kul att fa traffa alla hennes kompisar! Och pa mandag ar vi lediga (tre mandagar pa raken nu, kommer bli nice!)
Sen gar jag i skolan tisdag onsdag och sen bar det av till Vegas! :D Fett taggad! Kommer tillbaka pa tisdag och da kor de mig direkt till skolan pa morgonen haha. 
 

18

Vad har hänt sen senast jag skrev?

Jag har blivit 18 år. Känns sjukt konstigt. Hade i alla fall en jättebra födelsedag! En tjej i min math class som jag knappt snackat med hade köpt mig en cupcake, det tyckte jag var extra gulligt av henne för jag inte känner henne så bra! Folk sjöng för mig både hemma och i skolan och gav mig presenter.

Mamma och pappa hade skickat med Kalles kaviar, det måste varit bästa presenten haha, har saknat kaviar så mycket!!

Efter skolan åt jag middag med mina parents på Palermo, en italiensk restaurang, eftersom min favoriträtt är lasagne!

Vad har mer hänt? Idag har jag nästan brutit mitt finger. Haha alltid lika klantig.. skulle hålla upp dörren för personen bakom mig men sen så tappade jag greppet och smällde fingret mellan väggen och dörren. Fick åka hem från skolan. Nu är fingret svullet och blått..lyckat!!

SURPRISE

Efter skolan så hämtade Mary upp mig och hon bjöd mig på pedikyr som tidig födelsedagspresent! Har aldrig haft det förut, fett skönt haha.

Sen så (trodde jag) att mom skulle skjutsa hem mig för Mary skulle jobba, men hon ville bara köpa en glass först, så går vi in på Leatherby's och så ser jag Angel och ba nämen där är ju min kompis,  och sen kommer jag närmare så var massa av mina kompisar där!
Mary och mom hade alltså arrangerat en överraskningsfest till mig! Eller ja..jag fyller ju inte år förrän på onsdag så jag blev verkligen överraskad! Och glad! Verkligen hur gulligt som helst av dem, väldigt tacksam! Och glassen var så otroligt god, ligger fortfarande i matkoma!


 
 
 

SUPER BOWL

Hej! Har inte uppdaterat på länge men har haft mycket att göra som vanligt! Skola, plugg, träna osv.

I fredags var jag med massa kompisar hos Emily. Det var jättemysigt! Vi var i hennes garage och spelade pingis, gta, åt pizza, dansade och lyssnade på musik med strobelight och körde massa lekar. Det var meningen att det skulle vara en movienight men blev mer som en fest haha.

I lördags så gick jag på bio med Jared, Hunger games!

Och idag har jag kollat på Super Bowl med massa andra utbytesstudenter hos Paola och Thalyssa! Det var också riktigt mysigt.

Nästa helg ska jag på Potluck, fira Lucia och kanske följa med David och åka skidor vid Tahoe!! Fett taggad


RSS 2.0