GOODBYE ORIENTATION

Idag har varit en väldigt tuff dag.

Goodbye orientation i Truckee. The end of an era. Så många tankar som snurrar runt i mitt huvud.

Började med att dad dropped me of at Schrader's house. Gotta love that family. Innan Truckee så körde vi förbi en runda till omtalade Reno. Var som ett litet mini-Vegas.

Ville verkligen inte åka till Truckee. Hade en dålig magkänsla. Visste att det skulle bli dramatiskt.

Många AFS:are hade redan åkt hem av olika anledningar så vi var inte så många.

När jag såg Lucia blev jag så glad, har inte träffat henne på en vecka så hade verkligen saknat henne(det är en lång tid för att vara oss), sprang fram direkt och kramade henne och pratade.

Alla studenter fick säga hejdå till sina host families (förutom jag då) och det blev många tårar och kramar.

Sedan delades vi in i grupper. Lucia och jag blev inte i samma grupp, och vanligtvis brukar jag inte bry mig så mycket om sådant men eftersom det här var den sista dagen jag och Lucia hade tillsammans på väldigt länge så frågade vi om jag kunde byta grupp, och ledaren frågade varför och vi sa att det var för att det var vår sista dag ihop, och helt out of no where så börjar jag gråta? Gråter aldrig. Men jag och Lucia bara skrattade åt det för det va så himla random och såg så fake ut haha.Tyvärr sa ledaren nej "men kanske senare".

I våra grupper pratade vi om hur vi har ändrats detta året, råd vi skulle ge till framtida studenter, allt positivt och negativt och skrev ett brev till våra host families.

Tillslut fick vi vara i samma grupp och vi försökte helt enkelt njuta av sista stunden tillsammans till max.

Känner inte de andra studenterna i the silver and gold area team så väl för alla bodde så långt ifrån varandra, så jag och Lucia var främst med varandra.

Tillslut var det dags att lämna, och jag kan inte fatta att om fyra dagar är hon i sitt hem i Madrid och om 2 veckor är jag i Hovmantorp igen. Vet inte hur jag borde känna mig. Kan inte sätta ord på mina känslor. Har inte riktigt insett vad som håller på att hända.

COLORFESTIVAL

De senaste dagarna har jag varit fullt upptagen av att vara med kompisar. Mest Jared, Will och Ifeanyi som vanligt. Men har bara en vecka kvar av mitt utbytesår att umgås med Jared för sen åker jag till L.A och när jag kommer tillbaka har han åkt till Mexico och kommer inte tillbaka förrän jag åkt hem..glad för hans skull såklart, önskar bara att han kunde åka efter att jag åkt. Fast hans pappa är väldigt uppmuntrande till att åka och besöka Sverige, han vill till och med att Jared ska bli utbytesstudent. 

Lucia kommer hem idag med! Och det är samma visa med henne. Bara en vecka kvar. Dock så får jag ju iallafall träffa henne på the goodbye orientation i Truckee innan hon åker.

Idag har jag varit på Colorfestival i Sacramento med Mary, Rob och Robs mamma. Igår var jag på fest hos grannarna och Jordan bjöd med mig lite spontant på premiären av 22 Jump Street! Fattar inte varför vi inte umgåtts mer, har så kul ihop.

Idag har jag varit pa yoga med mom, Mary och Marlene! Nu ska vi go rafting in the river

Här kommer alla möjliga bilder från senaste tiden.
 


 

 

 
 
 

ONEREPUBLIC/THE SCRIPT

Tänkte passa på att skriva ett blogginlägg medan jag väntar på att mom ska bli redo för att sticka till gymmet.

De senaste dagarna har varit varma och härliga. Har varit med Lucia och mest gjort det vi brukar göra - ta en Starbucks och bara gå runt och prata om allt och inget i solen. Nu är hon i Boston för en vecka. Tråkigt. Vi kollade på The Fault In Our Stars premiären med Celestine och Meriam. Riktigt bra var den! Och vi stack till Rosevilles galleria som är känd över att vara så stor. Har nu äntligen köpt alla presenter och grejer jag behöver till hemfärden, är helt pank nu.
Kelsey och Lyle kom även på besök från L.A.

Jag gick på min kompis Micahs grad party som var supernice, och där träffade jag en tjej som också hade varit senior på co som jag klickade med direkt! Kanske ska på drive in movie med henne och några andra på torsdag.

Igår var jag på Onerepublic, The Script & American Authors konsert i Sleep Train Arena med Rob, Mary, Kiri, Marin och Alex. Så mysigt där och banden var jättebra. Elva på kvällen och 30 grader..
KÄNSLOR

Flera nätter i rad nu har jag drömt mardrömmar om att åka hem. Att ingen väntar på mig vid flygplatsen och att ingen saknat mig och knappt ens hälsar när de ser mig.
Att jag börjar skolan med 97:orna och vantrivs och gråter och saknar usa.

Jag vet att jag låter så dramatisk men jag är verkligen rädd och orolig för hur allt kommer bli. Jag vet att allt kommer ordna sig men jag tror att det kommer bli riktigt jobbigt för mig i början. Speciellt när skolan startar. Men jag försöker att tänka positivt. Och jag vet ju att det var värt det.

Det är inte så att jag inte vill träffa min familj och vänner i Sverige det är bara det att jag inte vill att denna upplevelsen ska ta slut. Under ett halvår har jag skapat ett helt nytt liv. Jag värderar båda dessa olika liv lika mycket. Jag kan inte välja ett utav dem. Men nu är jag tvungen att lämna detta..kan inte beskriva hur jobbigt det är, tror inte man riktigt kan föreställa sig om man inte varit utbytesstudent själv.

Förut kände jag inte att jag hade förändrats men först nu inser jag att jag har. Kanske inte så tydligt så andra kan märka någon skillnad men jag märker det själv. Ser saker annorlunda nu. Och jag undrar om jag fortfarande kommer att vara den här nya personen jag blivit även utan de personer som hjälpte mig att skapa den.
SAN FRANCISCO

De senaste dagarna har varit toppen!:)
Jag har mest varit med Zoe, Jared, Will och Ifeanyi. Vi har mest bara hangt utomhus, haft picknick i parken och bara njutit av solen helt enkelt. Nu har Zoe akt till Kina, sa kommer kannas lite tomt nu!

I sondags akte jag, mom & Lucia till San Fran!
Vi shoppade och akte runt pa en sightseeing buss som tog oss till de storsta sevardheterna.
Fisherman's wharf, pier39, Chinatown, Little Italy & Golden Gate bridge bland annat!
Det var riktigt blasigt och kallt om man jamfor med Elk Grove! 30 Fahrenheit kallare..
Traffade 3 svenska familjer random pa gatorna! Forsta gangen sen nyar jag gjort det, och min svenska ar ju inte lite ringrostig..gud kunde knappt formulera mig haha ett under att de forstod vad jag sa for det gjorde knappt jag sjalv.

Vet inte riktigt vad mer jag kan skriva forutom att det var en mysig resa! Lite odetaljerat inlagg kanske hehe my bad..
Pavagen hem stannade vi vid Jelly Belly Jelly Bean Factory.
 RSS 2.0