GRADUATION

Livet ar verkligen en dans pa rosor just nu. Lyckorus varje dag. Sa otroligt lycklig.

Kan inte fatta att det var sista dagen for mig pa Cosumnes Oaks High School, ah gud vad jag kommer sakna den skolan <3. Alla manniskor och classes dar, school spirit. Var svart att lamna idag. Sa mina forsta hejdan, kandes konstigt. Kan inte riktigt saga hejda for jag inser aldrig riktigt hur lang tid det kan ta tills man traffas igen, om man nagonsin traffas igen.

Igar var helt otrolig. Jag och Lisa gick dress shopping (dock lanade jag en klanning av Mary i sista minuten hehe thank god for sisters) sedan gick vi hem till henne och fixade till oss. Efter det stack vi till Sleep Train Arena dar graduation skulle vara. Alla var sa himla glada och fina i sina cap and gowns. Vi stallde upp i leden som vi har rehearsed med innan, allt maste ske valdigt strikt. Ga i takt, Stalla sig och satta sig samtidigt osv. Hade varldens skonaste personer jamte mig sa det hjalpte ju ocksa.

Hade ett "American High School movie"-ogonblick. Nar alla satt ner med sina kostymer och det fanns en scen och en stor publik medan det spelades musik. The Valedictorian holl tal, rektorn med och the vocal ensemble sjong. Sedan borjade diplomutdelandet. Varje namn pa varenda senior raknades upp. Ni kan ju tanka er hur lang tid det tar. Appladerna forsvann mer och mer ju langre ner pa listan man kom haha. Var faktiskt lite nervos innan jag gick upp pa scenen, vet inte riktigt varfor. Men var riktigt kul och blev forvanad over att manga personer ropade mitt namn och appladerade(sag dock inte vilka) nar jag gick upp pa scenen, for min familj var inte dar.

Fick ju saklart inget diploma men fick daremot ett certificate.
Efterat tog vi bilder med vara kompisar, dock kanner jag inte sa manga seniors och hittade inte alla mina kompisar bland allt folk menmen. Lisas mamma tog massa foton sa nar jag far dem ska jag ladda upp dem! Hon ar en proffsfotograf sa hon tar riktigt bra bilder.

Vi at pa restaurang med hennes familj och sedan var det dags for grad night!
Det var sa himla roligt! Forst nar man kom dit sa var man lite tveksam, inte jattemycket folk och trodde det skulle finnas fler grejer att gora, men tiden bara flog forbi! Var mest med Lisa, Will & Ifeanyi och vi utmanade varandra i olika games de hade dar, skaffade hennatatuering, gambling, dodgeball pa trampolines och indoor surfing var ju a first. Det var mycket svarare pa den maskinen an i verkligheten, och wayy less funny men det var anda kul!

I slutet av kvallen korde vi paintball, forsta gangen for mig. Jag var ju som vanligt helt lost men det var valdigt laskigt och kul haha tog det pa dodligt allvar. Mina knan ar helt forstorda just nu, helt blodiga efter allt slangande pa marken hehe..det var vart det!

I slutet av kvallen hade de en hypnosshow, valdigt haftigt! Olika seniors fick komma upp och bli hypnotiserade och det var sa himla kul haha dog at vissa saker de gjorde. Vissa stela/blyga personer verkligen went crazy. Ar sa nyfiken pa om de spelade eller inte!! Kandes inte som det iallafall. Onskar att han hade hypnotiserat mig sa jag hade vetat for sure!

Efter grad night stack jag hem cirka 6 pa morgonen for att sova 2 timmar och dra till skolan for en final. Var ju inte lite dod. Sen hangde jag med Zoe, Jared, Will och Ifeanyi. Alltid lika roligt! Vi ska traffas imorgon med for en picknick i parken, sa taggad haha..





Me & Lisa and our favorite teacher Mr. McCurdy!
 
 

SANTA CRUZ/BACKSTREET BOYS

Igår var helt magisk! Har nu hört Avril Lavigne sjunga sk8erboi och Complicated och Backstreet boys sjunga I want it that way, nu kan jag dö lycklig. Sån nostalgi att höra dem! Det var jag, Mary, Chelsea och Lucia som gick. Det var en outdoor concert och det var riktigt mysigt. Vi satt med filtar och mat i gräset och klockan var nio på kvällen och solen var fortfarande uppe och det var varmt.

Idag var jag med Mary, Lucia och Lisa i Santa Cruz! Har varit så taggad på att åka dit för värsta många av mina kompisar har åkt dit och alla älskar det.

Vi gick på the board walk, shoppade, åkte roller coasters, solade och badade. En riktigt skön dag helt enkelt och så roligt att besöka nya platser! Ska kanske med Mary och Rob till San Diego i juni, det hade varit awesome!!

Taggar att åka till L.A igen för att se Hollywood och Santa Monica. Mary o jag ska hika upp till Hollywoodskylten:):)
























VANNER

Fick en kommentar av en tjej som fragade om jag inte kunde lagga upp bilder pa mina narmaste vanner och forklara varfor de ar mina narmsta, och sjalvklart kan jag det!

Har manga acquaintances, men fa riktigt riktigt bra vanner.



En av mina narmsta ar Lisa, en till utbytesstudent fran min organisation fran Island.
Kande henne inte sa bra term 3 men nar vi borjade i samma klass term 4 sa larde vi kanna varandra battre. Hon ar verkligen one of a kind, med en speciell humor och riktigt social! (Btw Islandska ar fett likt svenska hade ingen aning, och hon har lart sig danska i skolan sa ibland nar vi inte vill att nagon annan ska forsta sa snackar vi svenskdanska med varandra fett nice)

En annan av mina narmsta ar faktiskt min sister from another mister. I borjan trodde jag att hon var lite trakig och var inte saker pa om hon gillade mig (vet inte riktigt varfor jag trodde det) men nar jag val borjade kanna mig hemma och lara kanna henne insag jag att det verkligen inte var sa! Mitt liv har hade varit valdigt annorlunda utan henne. Hon bjuder med mig pa olika event och ser till att vi sa ofta som mojligt kan hitta pa nagot. Valdigt snall och rolig person!


Zoe har ocksa blivit en av mina narmsta. Vi har aldrig haft samma class men har gemensamma vanner. Hon ar fran Kina och flyttade hit cirka 3 ar sen, sa hon kan relatera hur det kanns att lamna sitt land.
Mikah & Elizabeth ar inte mina narmsta vanner, fast vi traffas dock varje dag during lunch och ibland har vi tjejkvallar o sa. Riktigt snalla tjejer som har gjort sa jag trivts battre i skolan!


Meet Nevada - En tjej som jag har advo med. Nar jag kom till skolan placerade min larare mig jamte henne och redan fran borjan borjade vi snacka och hon var riktigt social och snall. Hon kommer fran Arkansas och flyttade hit forra aret sa hon vet ocksa lite hur det kanns att flytta hemifran och borja en helt ny skola dar man inte kanner nagon. Vi har alltid mycket att prata om. Och denna term har vi Creative Writing tillsammans med!

Jared & Will (och Ifeanyi som inte ar med pa bild). Jared var min forsta van pa co. Redan fran forsta dagen erbjod han sig att folja mig till min nasta class och ar valdigt social och oppen. Vi hade 2 classes tillsammans, Problem Solving och Criminalistics, och vi snackade alltid da och blev bara narmare och narmare varandra. Han ar en av mina basta vanner har, kan verkligen vara helt mig sjalv med honom och vi har alltid roligt ihop.
Will & Ifeanyi har varit basta vanner med Jared sedan de var valdigt sma och eftersom jag ar med Jared hela tiden larde jag kanna dem ocksa, samt Will var i min Criminalistics class. Riktigt skona killar som ar lite knappa men valdigt snalla. Omojligt att ha trakigt nar man umgas med dem!
 




Sist men inte minst, Lucia! Vet inte riktigt vad jag kan skriva om henne for det finns sa himla mycket!
Hon ar utbytesstudent fran Spanien och min host mom ar hennes Liasion (typ fadder eller hur man ska forklara det). Hon ar i borjan en lite blyg och forsiktig tjej men nar man lar kanna henne ar hon varldens basta!
Hon ar verkligen min narmsta narmsta kompis har. Vi pratar alltid om vara planer i framtiden, hur vi ska besoka varandra. Det har ar en vanskap som jag vet kommer vara forevigt. Hon ar otroligt snall, forstaende och man kan prata om allt med henne! Vi har valdigt mycket gemensamt och tanker valdigt lika. Vi hittar alltid pa saker ihop (som ni nog markt by now haha)

Sa sammanfattning ar att mina tva allra basta vanner har ar Lucia och Jared, dock finns det manga fler jag skulle kunna presentera men som jag inte har bilder pa. Last term hade jag lite andra vanner med som man tyvarr har glidit ifran fran, valdigt trakigt!
1st period, economics, sa umgas jag mest med Lisa, Noor och Erin.
2nd period, World History, umgas jag mest med Delaney och Mia.
3rd period (lunch) har jag med lite blandat folk, oftast forst med Mia, Elizabeth, Mikah, Rebekah, Zoe, Steven, Jared, men slutar oftast med att jag och Jared gar over till Will och Ifeanyi.
4th period, English 11, ar jag mest med John, John, Jairo och Nidhi. Riktigt skon klass och har alltid roligt med dem haha de ar verkligen speciella.
5th period, Creative Writing, ar jag mest med Nidhi, Matt, Maria, Matt, Remy, Josaiah och Angel.








SENIOR PICNIC

I torsdags var jag med Zoe, Mikah, Rebekah, Elizabeth, Nidhi, Sayona, Emma, Alli och några mer på Baskin Robbins! Riktig mysig grupp.

Det var sista riktiga skoldagen för seniors och jag började seriöst nästan gråta när jag kollade på wolfpack tv och rektorn och alla lärare typ höll hejdå-tal. Och i våran advo så sa Mrs Lalonde något snällt om alla i klassen o gav oss doughnuts och sen började hon gråta, så söt..

Allt jag tänker på just nu är avsked. Snart åker Zoe tillbaka till Kina och Jared till Mexico. Undrar när jag ser vissa människor "är det här sista gången i hela mitt liv jag kommer träffa dem?"

Jag mår så himla bra just nu, allt är perfekt och känner mig så hemma. Har världens finaste vänner. För cirka en månad sen var det lite blandade känslor för avsked men nu känner jag starkare än någonsin hur mycket jag vill stanna. Ni anar inte. Grät imorse för jag verkligen inte vill hem.

Igår hade vi Graduation rehearsal och jag har inte fått min cap & gown än, och Graduation är på onsdag!! Panik. Efter rehearsal så hade vi senior picnic. Det var jättehärligt väder och vi åt mat, snackade, vattenkrig och played ball. Riktigt mysigt.

Efter skolan var jag med Jared, Will och Ifeanyi. Åh, kommer sakna dem så himla mycket, världens finaste killar!!(Haha är rätt emotional just nu)Har känt dem enda från början men självklart är det just nu vi verkligen börjar komma varandra nära. Kanske ska på bio med dem idag!

Vi stack till Jareds hus, stack till parken, chillade och åkte long board. Älskar såna dagar.







VAD SOM VÄNTAR

Så, vad händer just nu?

I skolan har de börjat bli strängare med dresscoden. Kom igen det är 100 Fahrenheit ute vad förväntar ni er??? Så himla många har skickats till the office. Blir bara så irriterad. Så sexistiskt. Måste ha två fingrar breda straps, stor skillnad?

I fredags var jag hos Zoe med Jared, Will, Ifeanyi och Alija. Mysigt! Vi körde truth or dare, tv-spel (älskar zoe's hus, så stort och perfekt att hänga med kompisar i, och hennes föräldrar är aldrig hemma), stack till parken vid hennes hus, beställde pizza och kollade film. Lever livets liv helt enkelt. Allt är så perfekt. Så glad.

Igår lämnade mom mig hos Lucia för min familj skulle ner till L.A för Lyles Graduation från UCLA. Hade gärna också följt med men the prereturn thing var mandatory.

Så jag och Lucia stack på en Chili festival, gick på långpromenader som vanligt, satt vid Starbucks och Cold Stone i cirka två timmar i solen.

Nästa vecka börjar finals (tror jag? Lol bra koll) tagga..Är alltid fullbokad nuförtiden.
Imorgon ska jag va med Jared, tisdag träna och plugga, onsdag va med Zoe, torsdag gå till the Youth group, fredag antagligen va hos Zoe med kompisar som vanligt, sen resten av helgen concert och Santa Cruz, taggatagga!




KAN MAN NÅGONSIN VARA REDO ATT TA FARVÄL?

Är just nu hos Lisa, hon sover just nu för hon har varit uppe hela natten pga The Senior Disneyland Trip.

Vi har precis kommit hem från Pre-return orientation och gud vad sorgligt det är. Mår helt ärligt jättedåligt av att bara tänka på det. Ni kan inte föreställa er. Och jag kan inte föreställa mig hur dåligt jag kommer må när det väl är dags.

Vi pratade om hur vi har utvecklats under vårt år och hur det kommer att bli när vi kommer hem. Herregud. Hem? Det här är mitt hem. Jag har två hem. Kommer aldrig mer känna mig 100% hemma. Om man ändå kunde leva i två världar samtidigt..Det börjar närma sig nu. Folk packar och säger hejdå till kompisar. Jag är inte redo för det. Vet att jag låter dramatisk, men jag är faktiskt lite rädd. Rädd över vad som väntar.

Just nu försöker jag bara njuta av tiden jag har kvar till max. Umgås med mina kompisar och vänner hela tiden. Kommer sakna dem så otroligt mycket. Så himla mycket känslor just nu. Går inte att förklara.




SENIOR GOODBYE/FIREFLY RACE

I fredags var det Senior goodbye rally. Så sorgligt. Sista rallyt någonsin i mitt liv. Ännu en påminnelse om att den här resan snart är över. Vill inte. Önskar verkligen att svenska skolor hade sån school spirit som de har här, något av det jag kommer sakna mest.

Vi hade ljustema så allt var nedsläckt och alla hade neonljus osv. Körde games, hype uppträdde och vi hade en senior slide show, där man får skicka in sina egna bilder. Och någon hade skickat in en bild på mig men har ingen aning om vem??

På kvällen stack jag, Lisa och Zoe till Senior Sunset. Alla seniors samlades vid läkarna vid the football field och kollade på solnedgången (i början av skolåret hade de senior sunrise). Sen stack vi vidare till Black and White dance, också där ljustema.

Först va det som det ofta är på fester, rätt tråkigt och det var mindre folk än vanligt, men senare var det jättekul! Dansade, sjöng och hade kul med vänner och främlingar. Dock kommer jag nog aldrig att vänja mig vid grinding haha. O de spelar typ bara grindmusik istället för hoppmusik så man vet inte riktigt hur man ska dansa. Ok. Så intressant.
På lördagskvällen var det dags för Firefly race i Sacramento med Lucia! Vi fick självlysande kläder där och hade köpt 1000 glowsticks och face paint haha. Var fett mysigt och coolt! Är dödstrött så nu ska jag sova. Nattii
Noor och jag :)

WOLFPACK

I fredags under engelskan hände något random.
Satt i klassrummet när plötsligt två män kom in o pratade med läraren o sen ba sa de till mig "Klara come on here" Dödsseriöst. (Skolan är som ett fängelse med vakter).
O de ba "ta med dina saker" och alla bara såg ut som frågetecken.

Och jag visste att de bara tog ut studenter när de hade gjort något dåligt ellet något dåligt hänt. Undrade vad jag hade gjort. Var så himla orolig när de tog in mig på kontoret.
Trodde att de skulle säga att något dåligt hänt med någon av mina familjer. Så visade det sig att de hade tagit fel person. Lol. Men så lättad jag blev haha.

YEARBOOK

Mycket som hänt sen senast jag uppdaterade, så därför bestämde jag mig för att dela upp det i två inlägg!

I torsdags gick jag på en art show på Co med Lisa och Zoe! Och vi fick våra yearbooks!! Fattar ni hur taggad jag har varit, min alldeles egna, amerikanska high school yearbook!

Jag var med på 4 bilder. Så varje lektion nu håller alla på att skicka runt sina yearbooks för att få dem signade oså.

Idag var det mors dag så jag köpte blommor och ett kort till mom och hela familjen hade en stoor brunch. Det var så gott. Bacon, ägg, hash browns, jordgubbar, bär, banan, mango, pannkakor, hot wings.. Matkoma.
Sahar glad var jag nar jag fick min yearbook! Talk about school spirit, med skoltrojan och allt<3 'The strength of the wolf is the pack, and the strength of the pack is the wolf'
Zoe, Rob, Mary, Mom & dad pa varan brunch pa mothers day!

CINCO DE MAYO

Denna helgen har varit den bästa på länge! Härligt väder, härliga kompisar, härligt liv helt enkelt.

På lördagen stack jag,  Zoey och Jared på Elk Grove's Western festival. Vi kollade på paraden de hade, stack till Elk Grove Park där de hade flea market och samples. Åt min första corndog! Stolt. Det var lite som ett tivoli med massa karuseller och stånd där man kunde vinna priser.

Sen stack vi hem till mig en stund för att sedan fortsätta till Starbucks och chilla där och slutade med att vi stack till Zoe och bara snackade,  åt och kollade film osv. Bra dag!

Idag var jag, Mary, Rob och Lucia i Sacramento på Cinco de Mayo! Jag och Mary måste varit de enda blondinerna där. Fullt av Mexikanare överallt haha. De spelade musik och hade massa ställen där man kunde äta mexikanskt.

Sen stack vi till Old Sacramento och åt frozen yoghurt för att sedan kolla oss runt lite random på ett animal care center. Aldrig varit på något sådant men alla hundarna var så grymt söta!

Helt sjukt hur min rädsla för hundar har ändrats så mycket och gjort mig raka motsatsen. Aja, in a while crocodile




 


 
 

VALBORG

Idag var en lite annorlunda dag.
Eftersom vi har reverse minimum days den har veckan (gor min dag) sa tog jag och Jared tillfallet i akt och stack till Stagecoach pa morgonen och at frukost. Sedan cyklade vi till skolan, har inte cyklat pa 5 manader nu, och hemma gor jag det hela tiden, sa det kandes skont. Kande mig lite friare, att jag inte behovde ta bilen och att jag nu lattare kan transportera mig sjalv. Det var sa varmt idag, och imorgon ska det bli annu varmare. Sa skont.
Efter skolan foljde jag med Jared hem och vi stack till en park nara hans hus och bara njot av vadret, spelade tennis osaa sen stack jag hem och hoppade i poolen, hade langtat hela dagen haha.

Imorgon blir det troligtvis sola, bada och yoga. Sa skont med inget plugg nu i slutet.
Sen till helgen blir det Western festival och Cinco de Mayo! (Sa sjukt att jag faktiskt utvecklat mina spanskaskills ytterliggare pga att jag ar i Kalifornien som ar sa nara Mexico haha??)




 
 
 
 

RSS 2.0