UPPDATERING

Hej allihopa!
Har inte varit så aktiv här men har haft mycket att göra och det har inte hänt så mycket på utbytesfronten på senaste tiden. Vill så gärna få min värdfamilj nu! Veta var jag kommer hamna, vilka jag kommer bo med o så. Kollar min mail varje dag och hoppas på besked. 

Idag har jag tagit ett permissionspapper i skolan och fått hem ytterliggare papper om visumansökan, allt blir bara verkligare och verkligare!

Ni kan inte ana hur jag känner just nu. Alla dessa blandade känslor.
Har aldrig varit såhär otroligt rädd men aldrig heller varit såhär otroligt taggad. Men jag vet att det här året är precis vad jag behöver, det jag måste göra.

Snart är det dags för avsked och det börjar kännas.
Man planerar vad man måste hinna med med alla kompisar och familjen innan man åker och hur mycket man hinner jobba tills dess.

Snart tar jag mitt första avsked, till min klass.
Det är sjukt hur fort första året på gymnasiet har gått och hur mycket jag kommer sakna min klass. Som tur är ska min klasskompis också bli utbytesstudent, känns inte lika läskigt att veta att någon man känner i alla fall kommer finnas på samma kontinent haha!
Att ha någon att prata med som förstår precis hur man känner. 

Snart är det även dags för avreselägret i Stockholm, jag är jättetaggad men också lite nervös! 
Där kommer jag träffa folk jag kommer spendera tio månader tillsammans med, folk som kan avgöra om mitt utbytesår blir lite extra bra eller lite mindre bra. 

Läser ju också alla utbytesbloggar där de skriver om sina proms och avsked och tänker om ett år är det min tur

Jag och min kompis Iva för snart ett år sedan.


RSS 2.0